19 mars 2016
16:15

IFK Örebro

Referat: IFK Askersund - IFK Örebro

Vinst mot division 5 laget IFK Askersund på lördagseftermiddagen med 4-0.. Kul att vi fick lite utdelning framåt och att vi ännu en gång höll nollan bakåt.

Vi startade lite avvaktande men jobbade oss in i matchen. 1-0 sätter Marcus på inspel från Marko. Efter målet har vi en bra period med mycket bollhåll och kreativt anfallspel. Bakåt kändes det stabilt och Askersund hade svårt att skapa chanser. 2-0 sätter Marcus på ett tänkt inlägg som tas av vinden och seglar in i bortre.

Andra något sämre än den första. Vi har svårt att få längd på anfallen och vinner för få dueller. Askersund skapar en del men Hannes står för några bra ingripanden. Framåt får vi dock mer ytor och Marcus sätter med kvarten kvar 3-0 på inspel från Dennis. 4-0 sättet vi också på slutet efter en hörna. Dennis sist på bollen.

Svårspelat och blåsigt men en helt okej insats. Blev en ganska fysisk match och där kan vi komma upp i nivå. Vi fokuserade en del på anfallspelet och skönt att vi kunde sätta 4. Bakåt var det stabilt med undantag från en period i andra.

Plus till hattrick-makaren Marcus. David och Hampus i mittlåset också bra. Hannes en bra nolla dessutom.